27.03. – 31.03.2023

Cena dvojchodového menu: 5,90€

Ponuka šéfkuchára Menu IV.: 8,90€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 27.03.2023

 

0,33l              Zeleninová polievka (1,9)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kuracie soté so šampiňónmi, ½ dusená ryža, ½ hranolky (1,7)

Menu II. 300g              Zeleninové rizoto posypané syrom, kyslá uhorka (1,3,7)

Menu III. 300g             Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g           Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)

 

UTOROK 28.03.2023

 

0,33l              Krémová polievka z medvedieho cesnaku, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Bravčový Cordon Bleu, americké zemiaky a uhorkový šalát (1,3,7)

Menu II. 300g              Penne so syrovou omáčkou a brokolicou (1,3,7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 150g/150g           Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)

 

STREDA 29.03.2023

 

0,33l              Zemiaková polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kurací steak na tekvicovom rizote (7)

Menu II. 300g              Fazuľový prívarok s pečenou klobásou, chlieb (1,3,7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 150g /200g            Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)  

 

ŠTVRTOK 30.03.2023

 

0,33l              Hrachová krémová polievka s opraženým hráškom (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Debrecínsky bravčový guláš, cestovina (1,3,7)

Menu II. 300g              Lasagne Bolognese (1,3,7)

Menu III. 300g             Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 150g /200g              Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)

 

PIATOK 31.03.2023

 

0,33l              Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,9)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Držkový perkelt, maslové halušky (1,3,7)

Menu II. 150g/200g    Vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a domáca tatárska omáčka (1,3,7)

Menu III. 300g              Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 150g /200g            Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)  

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

Zoznam alergénov:

1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.