24.03. – 28.03.2025

Cena dvojchodového menu: 7,20€

Cena gurmán menu – Menu IV.: 10,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.

 

PONDELOK 24.03.2025

 

                 0,33l               Paradajková polievka so syrom (1,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)                              

Menu I.    120g/200g   Kurací steak na maslovej kukurici, americké zemiaky (1,7)

Menu II.   350g              Cviklové rizoto s kozím syrom (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)

 

UTOROK 25.03.2025

 

                 0,33l               Francúzska cibuľová polievka, krutóny (1,3,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)                              

Menu I.    120g/160g   Sviečková na smotane, parená knedľa (1,3,7)

Menu II.   250g              Žemľovka s tvarohom a jablkami (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)

 

STREDA 26.03.2025

 

                 0,33l               Fazuľová polievka na kyslo so zemiakmi (1,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g   Bratislavské pliecko, cestovina (1,3,7)

Menu II.   250g              Granadiersky pochod, červená repa (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäso,  toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)

 

ŠTVRTOK 27.03.2025

 

                 0,33l               Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g   Kurací perkelt, dusená ryža (1,7)

Menu II.   150g/200g   Vyprážaný cuketovo-mozzarellový špíz, zemiaková kaša, americký dressing (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)

 

PIATOK 28.03.2025

 

                 0,33l               Karfiolová vývarová polievka so zemiakmi (1)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g   Bravčové soté na mexický spôsob (fazuľa, kukurica, hrášok) v tortille (1,3,7)

Menu II.   250g              Buchty na pare posypané kakaom a preliate maslom (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody),

  1. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.