25.03. – 29.03.2024

Cena dvojchodového menu: 6,50€

Cena gurmán menu – Menu IV.: 9,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

 

PONDELOK 25.03.2024

 

0,33l              Šošovicová polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Kurací steak zapečený s brokolicou a syrom, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (1,7)

Menu II.  350g              Špagety Carbonara, parmezán (1,3,7)

Menu III. 350g              Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g  Bravčová panenka obalená v prosciutte so šípkovou omáčkou na zemiakových plackách (1,3,7)

 

UTOROK 26.03.2024

 

0,33l              Polievka kulajda (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Bravčové karé s horčicovou omáčkou, pečené zemiaky s rozmarínom (1,7,10)

Menu II.  350g                Zapekaný karfiol so zemiakmi, kyslá uhorka (1,3,7)

Menu III. 350g              Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Bravčová panenka obalená v prosciutte so šípkovou omáčkou na zemiakových plackách (1,3,7)

 

STREDA 27.03.2024

 

0,33l              Kelová polievka so zemiakmi (1)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   150g/200g     Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša a uhorkový šalát (1,3,7)

Menu II.  250g               Bryndzové pirohy so slaninkou, kyslou smotanou a pažítkou (1,3,7)

Menu III. 350g              Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Bravčová panenka obalená v prosciutte so šípkovou omáčkou na zemiakových plackách (1,3,7)

 

ŠTVRTOK 28.03.2024

 

0,33l              Špenátová polievka s vajíčkom (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g   Hovädzí stroganov, dusená ryža (1,3,7)

Menu II.  150g /200g  Vyprážaná aljašská treska, cestovinový šalát (1,3,7)

Menu III. 350g              Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Bravčová panenka obalená v prosciutte so šípkovou omáčkou na zemiakových plackách (1,3,7)

 

PIATOK 29.03.2024

Veľký piatok

Denné menu sa nepodáva

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.