
27.03. – 31.03.2023
Cena dvojchodového menu: 5,90€
Ponuka šéfkuchára Menu IV.: 8,90€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
PONDELOK 27.03.2023
0,33l Zeleninová polievka (1,9)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kuracie soté so šampiňónmi, ½ dusená ryža, ½ hranolky (1,7)
Menu II. 300g Zeleninové rizoto posypané syrom, kyslá uhorka (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)
UTOROK 28.03.2023
0,33l Krémová polievka z medvedieho cesnaku, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bravčový Cordon Bleu, americké zemiaky a uhorkový šalát (1,3,7)
Menu II. 300g Penne so syrovou omáčkou a brokolicou (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)
Menu IV. 150g/150g Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)
STREDA 29.03.2023
0,33l Zemiaková polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací steak na tekvicovom rizote (7)
Menu II. 300g Fazuľový prívarok s pečenou klobásou, chlieb (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)
Menu IV. 150g /200g Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)
ŠTVRTOK 30.03.2023
0,33l Hrachová krémová polievka s opraženým hráškom (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Debrecínsky bravčový guláš, cestovina (1,3,7)
Menu II. 300g Lasagne Bolognese (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)
Menu IV. 150g /200g Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)
PIATOK 31.03.2023
0,33l Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,9)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Držkový perkelt, maslové halušky (1,3,7)
Menu II. 150g/200g Vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a domáca tatárska omáčka (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s tuniakom, olivami a vajíčkom, cesnaková bagetka (1,3,7)
Menu IV. 150g /200g Bravčová panenka na omáčke z lesných húb, batátové pyré (1,3,7)
Denné menu zostavil kuchár Vladimír Dzurňák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov:
1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.