26.02. – 01.03.2024

Cena dvojchodového menu: 6,50€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

 

PONDELOK 26.02.2024

 

0,33l              Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi a slaninkou (1)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g    Kurací steak zapečený s ananásom a syrom, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (1,7)

Menu II.  150g /200g  Hlivové ragú s cestovinou (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát, vyprážané šampiňóny, jogurtový dressing a cesnakový toast (1,3,7)

 

Detské menu:                0,25l polievka z dennej ponuky

Menu IV. 180g               Špagety preliate opraženým maslom, kečup a strúhaný syr (1,3,7)

 

UTOROK 27.02.2024

 

0,33l              Cuketová krémová polievka, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g   Hovädzie varené, chrenová omáčka a parená knedľa (1,3,7)

Menu II.  250g              Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát, vyprážané šampiňóny, jogurtový dressing a cesnakový toast (1,3,7)

 

Detské menu:                0,25l polievka z dennej ponuky

Menu IV. 80g/150g      Vyprážané kuracie nugetky, zemiakové hranolky (1,3,7)

 

STREDA 28.02.2024

 

0,33l              Zeleninová polievka s krupicou (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g  Bravčové karé s hubovou omáčkou, americké zemiaky (1)

Menu II.  250g             Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, opraženou slaninkou a pažítkou (1,3,7)

Menu III. 350g            Zeleninový šalát, vyprážané šampiňóny, jogurtový dressing a cesnakový toast (1,3,7)

 

Detské menu:                0,25l polievka z dennej ponuky

Menu IV. 80g/150g      Prírodný kurací rezeň, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (1)

 

ŠTVRTOK 29.02.2024

 

0,33l              Fazuľová polievka, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g  Kuracie soté s hráškom, dusená ryža (1,7)

Menu II.  250g             Granadiersky pochod, kyslá uhorka (1,3,7)

Menu III. 350g            Zeleninový šalát, vyprážané šampiňóny, jogurtový dressing a cesnakový toast (1,3,7)

 

Detské menu:                0,25l polievka z dennej ponuky

Menu IV. 180g               Buchta na pare s vanilkovým krémom (1,3,7)

 

 

PIATOK 01.03.2024

 

0,33l              Bryndzová polievka so zemiakmi a slaninkou (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   350g               Zeleninové rizoto s bravčovým mäsom, strúhaný syr a červená repa (1,7)

Menu II.  150g/200g   Vyprážaný karfiol, varené zemiaky a tatárska omáčka (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát, vyprážané šampiňóny, jogurtový dressing a cesnakový toast (1,3,7)

 

Detské menu:                0,25l polievka z dennej ponuky

Menu IV. 80g/150g      Kurací perkelt, dusená ryža (1,7)

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.