
29.05. – 02.06.2023
Cena dvojchodového menu: 6,20€
Ponuka šéfkuchára Menu IV.: 9,20€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
PONDELOK 29.05.2023
0,33l Frankfurtská polievka s párkom (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací steak Caprese (mozzarella, paradajka), ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)
Menu II. 350g Penne s cuketou, baby špenátom a cherry paradajkami, bazalkové pesto (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným syrom halloumi, maslový toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaný losos, karfiolové pyré (4,7)
UTOROK 30.05.2023
0,33l Cesnaková krémová polievka, tortillový chips (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bravčové stehno na bratislavský spôsob, kolienka (1,3,7)
Menu II. 250g Domáce parené buchty preliate maslom a posypané kakaom (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným syrom halloumi, maslový toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaný losos, karfiolové pyré (4,7)
STREDA 31.05.2023
0,33l Krúpová polievka s údeným mäsom a zeleninou (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Parížsky kurací rezeň, zemiaková kaša a kapustový šalát (1,3,7)
Menu II. 120/200g Grilovaný camembert, batatové hranolky a brusnicový dip (7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným syrom halloumi, maslový toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaný losos, karfiolové pyré (4,7)
ŠTVRTOK 01.06.2023
0,33l Hrášková krémová polievka s mätou, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 150g/150g Bravčová restovaná pečeň, dusená ryža a kyslá uhorka (1,7)
Menu II. 150g/200g Morská šťuka na listovom špenáte, varené zemiaky (4,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným syrom halloumi, maslový toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaný losos, karfiolové pyré (4,7)
PIATOK 02.06.2023
0,33l Polievka minestrone, parmezán (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 150g/200g Pečená krkovička v medovej marináde v chili, domáce americké zemiaky (7)
Menu II. 120g/200g Vyprážaný syr, hranolky a domáca tatárska omáčka (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným syrom halloumi, maslový toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaný losos, karfiolové pyré (4,7)
Denné menu zostavil kuchár Emil Majko.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody),2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.