24.03. – 28.03.2025
Cena dvojchodového menu: 7,20€
Cena gurmán menu – Menu IV.: 10,20€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.
PONDELOK 24.03.2025
0,33l Paradajková polievka so syrom (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací steak na maslovej kukurici, americké zemiaky (1,7)
Menu II. 350g Cviklové rizoto s kozím syrom (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)
UTOROK 25.03.2025
0,33l Francúzska cibuľová polievka, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/160g Sviečková na smotane, parená knedľa (1,3,7)
Menu II. 250g Žemľovka s tvarohom a jablkami (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)
STREDA 26.03.2025
0,33l Fazuľová polievka na kyslo so zemiakmi (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bratislavské pliecko, cestovina (1,3,7)
Menu II. 250g Granadiersky pochod, červená repa (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäso, toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)
ŠTVRTOK 27.03.2025
0,33l Zeleninová polievka s mrveničkou (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací perkelt, dusená ryža (1,7)
Menu II. 150g/200g Vyprážaný cuketovo-mozzarellový špíz, zemiaková kaša, americký dressing (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)
PIATOK 28.03.2025
0,33l Karfiolová vývarová polievka so zemiakmi (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bravčové soté na mexický spôsob (fazuľa, kukurica, hrášok) v tortille (1,3,7)
Menu II. 250g Buchty na pare posypané kakaom a preliate maslom (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g ½ Pečené kurča, Coleslaw šalát a bagetka (1,3,7)
Denné menu zostavil kuchár Vladimír Dzurňák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody),
Jeden z najväčších detských interiérových parkov na Slovensku v Spišskej Novej Vsi na Ul. Zvonárska 2890. Na ploche 1 200 m2 sa nachádza množstvo atrakcií ako tobogany, trampolíny, šmýkačky, auto dráha a veľa ďalších. Na svoje si prídu aj väčší zákazníci pri dobrej šálke kávy, belgickej čokoláde alebo kvalitnom jedle.
Pondelok:
Utorok:
Streda:
Štvrtok:
Piatok:
Sobota:
Nedeľa:
11.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
© 2024 Alex park – všetky práva vyhradené | Web vytvoril PROGRUP SK