02.10. – 06.10.2023

Cena dvojchodového menu: 6,20€

Ponuka šéfkuchára Menu IV: 9,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 02.10.2023

 

 

Sanitačný deň.

Denné menu sa nepodáva.

 

 

UTOROK 03.10.2023

 

0,33l               Paradajková polievka s cestovinou (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g    Chili con carne z hovädzieho mäsa, dusená ryža (1,7)

Menu II. 150g/200g    Zeleninový rezeň, zemiaková kaša a kapustový šalát (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané nugetky z lososa, bylinková bagetka (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Jelení guláš s brusnicami, zemiakové gnocchi (1,3,7)

 

STREDA 04.10.2023

 

0,33l               Zeleninová polievka (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kurací gyros, ½ listový šalát, ½ hranolky (7)

Menu II. 350g               Tekvicové rizoto s pečenou cviklou, parmezán (7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané nugetky z lososa, bylinková bagetka (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Jelení guláš s brusnicami, zemiakové gnocchi (1,3,7)

 

ŠTVRTOK 05.10.2023

 

0,33l               Zemiaková krémová polievka so slaninkou (1,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Vyprážaný kurací rezeň, cestovinový šalát (1,3,7)

Menu II. 250g               Žemľovka s ovocím, preliata malinovým coulis (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané nugetky z lososa, bylinková bagetka (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Jelení guláš s brusnicami, zemiakové gnocchi (1,3,7)

 

PIATOK 06.10.2023

 

0,33l               Polievka zo zelených fazuliek na kyslo, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  180g/150g    Pečené kuracie stehno, dusená ryža a uhorkový šalát (1,7)

Menu II. 150g/200g    Vyprážaný karfiol, varené zemiaky a domáca tatárska omáčka (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané nugetky z lososa, bylinková bagetka (1,3,4,7)

Menu IV. 200g/200g    Jelení guláš s brusnicami, zemiakové gnocchi (1,3,7)

 

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.