21.10. – 25.10.2024

Cena dvojchodového menu: 6,80€

Cena gurmán menu – Menu IV.: 9,80€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.

 

 PONDELOK 21.10.2024

 0,33l Šošovicová polievka na kyslo (1,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

 

  • Menu I. 120g/200g Kuracie soté na mexický spôsob, tortilová placka (1,3,7)
  • Menu II. 120g/200g Grilovaný hermelín s batatovými hranokami, brusnice (1,7)
  • Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, jogurtový dressing a maslová bagetka  (1)
  • Menu IV. 200g/200g Kurací steak s holandskou omáčkou, zemiakovo-hráškové pyré (1,3,7)

 

 

UTOROK 15.10.2024

 0,33l Zeleninová polievka s haluškami (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

 

  • Menu I. 120g/160g Hovädzí tokáň s dusenou ryžou (1)
  • Menu II. 120g/200g Zeleninové soté so sójou v zemiakovej placke (1,3,7)
  • Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, jogurtový dressing a maslová bagetka  (1)
  • Menu IV. 200g/200g Kurací steak s holandskou omáčkou, zemiakovo-hráškové pyré (1,3,7)

 

STREDA 23.10.2024

 0,33l Gulášová polievka, chlieb (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

 

  • Menu I. 120g/200g Bravčový plátok na bratislavský spôsob, cestovina (1,3,7)
  • Menu II.   150g/200g Vyprážaný karfiol, zemiaková kaša a tatárska omáčka (1,3,7)
  • Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, jogurtový dressing a maslová bagetka  (1)
  • Menu IV. 200g/200g Kurací steak s holandskou omáčkou, zemiakovo-hráškové pyré (1,3,7)

 

 

ŠTVRTOK 24.10.2024

 0,33l Francúzska polievka s cestovinou (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

  • Menu I.   120g/200g Kuracie prsia zapekané so špargľou a syrom, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (1,7)
  • Menu II.   250g Zemiakové šúľance s opraženou strúhankou a ovocím (1,3,7)
  • Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, jogurtový dressing a maslová bagetka  (1)
  • Menu IV. 200g/200g Kurací steak s holandskou omáčkou, zemiakovo-hráškové pyré (1,3,7)

 

 

PIATOK 25.10.2024

 0,33l  Boršč s mäsom, chlieb  (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

  • Menu I.   120g/200g     Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža a kompót (1)
  • Menu II.   350g Šošovicový prívarok s klobásou a vajíčkom, chlieb  (1,3,7)
  • Menu III. 350g Zeleninový šalát s grilovaným kuracím mäsom, jogurtový dressing a maslová bagetka  (1)
  • Menu IV. 200g/200g Kurací steak s holandskou omáčkou, zemiakovo-hráškové pyré (1,3,7)

 

 

 Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

 Váha mäsa je uvedená v surovom stave

 

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.