21.04. – 25.04.2025

Cena dvojchodového menu: 7,20€

Cena gurmán menu – Menu IV.: 10,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.

 

PONDELOK 21.04.2025

 

 

Sviatok

 

Veľkonočný pondelok

 

Denné menu sa nepodáva

 

 

UTOROK 22.04.2025

 

                 0,33l               Bryndzová polievka so slaninkou a zemiakmi (1,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)                              

Menu I.    120g/200g   Bravčový steak, hubová omáčka a americké zemiaky (1)

Menu II.   250g              Zemiakovo-bryndzové pirohy, kyslá smotana, slanina a pažítka (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané kuracie nugetky v cornflakes, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Grilované kačacie prsia, batátové pyré a brokolica  (1,7)

 

STREDA 23.04.2025

 

                 0,33l               Krúpová polievka s údeným mäsom, chlieb (1,3,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g   Kuracie soté so zeleninou, dusená ryža (1,7)

Menu II.   250g              Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané kuracie nugetky v cornflakes, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Grilované kačacie prsia, batátové pyré a brokolica  (1,7)

 

ŠTVRTOK 24.04.2025

 

                 0,33l               Polievka minestrone (1)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g   Hovädzí stroganov, maslové halušky (1,3,7)

Menu II.   250g              Zapekané zemiaky so špenátom a karfiolom (3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané kuracie nugetky v cornflakes, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Grilované kačacie prsia, batátové pyré a brokolica  (1,7)

 

PIATOK 25.04.2025

 

                 0,33l               Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,7)

                 0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/160g   Gazdovský tanier (krkovička, klobása, jaternica, kyslá kapusta), parená knedľa (1,3,7)

Menu II.   250g              Cviklové palacinky, bryndzový dip a rukola (1,3,7)

Menu III. 350g               Zeleninový šalát, vyprážané kuracie nugetky v cornflakes, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Grilované kačacie prsia, batátové pyré a brokolica  (1,7)

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody),

  1. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.