12.05. – 16.05.2025
Cena dvojchodového menu: 7,20€
Cena gurmán menu – Menu IV.: 10,20€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.
PONDELOK 12.05.2025
0,33l Zeleninová polievka (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací rezeň v pivovom cestíčku, americké zemiaky a domáca tatárska omáčka (1,3,7)
Menu II. 100g/200g Grilovaný tofu steak, teriyaky omáčka a restovaná zelenina (6,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)
UTOROK 13.05.2025
0,33l Hrášková krémová polievka s mätou, tortillový chips (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Bravčový steak na šampiňónoch, kari ryža (1,7)
Menu II. 350g Zeleninové lasagne so špenátom (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)
STREDA 14.05.2025
0,33l Držková polievka, chlieb (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací steak s broskyňou a syrom, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (7)
Menu II. 350g Špagety s bazalkovým pestom, cuketou, cherry paradajkami, baby špenátom a parmezánom (1,3,7,8)
Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)
ŠTVRTOK 15.05.2025
0,33l Špargľová polievka, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bratislavské bravčové plece, cestovina (1,3,7)
Menu II. 150g/200g Zeleninový rezeň, zemiaková kaša a cesnakový dressing (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)
PIATOK 16.05.2025
0,33l Kačací vývar, fridatové rezance (1,3,7,9)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Duo medailóniky (morčacie a kuracie), omáčka z gorgonzoly a dusená ryža s hráškom (1,7)
Menu II. 300g Rezance s tvarohom, opraženou slaninkou a pažítkou (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)
Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)
Denné menu zostavil kuchár Emil Majko.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Jeden z najväčších detských interiérových parkov na Slovensku v Spišskej Novej Vsi na Ul. Zvonárska 2890. Na ploche 1 200 m2 sa nachádza množstvo atrakcií ako tobogany, trampolíny, šmýkačky, auto dráha a veľa ďalších. Na svoje si prídu aj väčší zákazníci pri dobrej šálke kávy, belgickej čokoláde alebo kvalitnom jedle.
Pondelok:
Utorok:
Streda:
Štvrtok:
Piatok:
Sobota:
Nedeľa:
11.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
10.00 – 20.00 hod.
© 2024 Alex park – všetky práva vyhradené | Web vytvoril PROGRUP SK