12.05. – 16.05.2025

Cena dvojchodového menu: 7,20€

Cena gurmán menu – Menu IV.: 10,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Telefonické objednávky na osobný odber denného menu prijímame od 9:00 hod. do 10:30 hod.

 

PONDELOK 12.05.2025

 

 0,33l Zeleninová polievka (7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g Kurací rezeň v pivovom cestíčku, americké zemiaky a domáca tatárska omáčka (1,3,7)

Menu II.   100g/200g Grilovaný tofu steak, teriyaky omáčka a restovaná zelenina (6,7)

Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)

 

UTOROK 13.05.2025

 

 0,33l Hrášková krémová polievka s mätou, tortillový chips (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/150g Bravčový steak na šampiňónoch, kari ryža (1,7)

Menu II.   350g Zeleninové lasagne so špenátom (1,3,7)

Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)

 

STREDA 14.05.2025

 

 0,33l Držková polievka, chlieb (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g Kurací steak s broskyňou a syrom, ½ dusená ryža, ½ zemiakové hranolky (7)

Menu II.   350g Špagety s bazalkovým pestom, cuketou, cherry paradajkami, baby špenátom a parmezánom (1,3,7,8)

Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)

 

ŠTVRTOK 15.05.2025

 

 0,33l Špargľová polievka, krutóny (1,3,7)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g Bratislavské bravčové plece, cestovina (1,3,7)

Menu II.   150g/200g Zeleninový rezeň, zemiaková kaša a cesnakový dressing (1,3,7)

Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)

 

PIATOK 16.05.2025

 

 0,33l Kačací vývar, fridatové rezance (1,3,7,9)

 0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/150g Duo medailóniky (morčacie a kuracie), omáčka z gorgonzoly a dusená ryža s hráškom (1,7)

Menu II.   300g Rezance s tvarohom, opraženou slaninkou a pažítkou (1,3,7)

Menu III. 350g Zeleninový šalát, vyprážané kuracie krídelká, bylinkový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách so slaninkou, pečené zemiaky (7)

 

Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.