
18.01. – 22.01. 2021
Cena dvojchodového menu: 4,60€
Balenie jedla a polievky: 0,00€
Výdaj zabaleného denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
Ponuka týždňa : 4,60€
Menu III. 300g/30g Zeleninový šalát s pečenými hruškami a niva syrom, maslový toast (1,3,7,8)
Menu IV. 120g/200g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku, pečené zemiaky (1,3,7)
PONDELOK 18.01. 2021
0,33l Kelová polievka so zemiakmi (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací steak na zelených fazuľkách, zemiaková kaša (7)
Menu II. 300g Šampiňónové rizoto posypané syrom (7)
UTOROK 19.01. 2021
0,33l Krúpová polievka s údeným mäsom (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Segedínsky guľáš s domácim knedlíkom (1,3,7)
Menu II. 250g Cestoviny s tvarohom a spraženým maslom, pažítka (1,3,7)
STREDA 20.01. 2021
0,33l Brokolicová krémová polievka s krutónmi (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/100g Hovädzo-bravčové ragú v zemiakovej placke, dusená ryža (1,3,7)
Menu II. 120g/200g Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou, batátové hranolky (7)
ŠTVRTOK 21.01. 2021
0,33l Hrachová polievka s klobáskou (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 200g/200g Kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, rozmarínová ryža (1,3,7)
Menu II. 300g Bryndzové zemiakové halušky s jarnou cibuľkou (1,3,7)
PIATOK 22.01. 2021
0,33l Zemiaková polievka s pórom (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bravčový plátok s volským okom na zemiakoch s baby špenátom (3)
Menu II. 300g Zapekané cestoviny s brokolicou, kukuricou, šampiňónmi a syrom (1,3,7)
Denné menu zostavil kuchár Michal Žofčák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.
Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.