18.01. – 22.01. 2021

Cena dvojchodového menu: 4,60€

Balenie jedla a polievky: 0,00€

Výdaj zabaleného denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

Ponuka týždňa : 4,60€

Menu III. 300g/30g    Zeleninový šalát s pečenými hruškami a niva syrom, maslový toast (1,3,7,8)

Menu IV. 120g/200g  Bravčový rezeň v syrovom cestíčku, pečené zemiaky (1,3,7)

                                                                                 

                         

PONDELOK  18.01. 2021

 

0,33l  Kelová polievka so zemiakmi (1)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 120g/200g    Kurací steak na zelených fazuľkách, zemiaková kaša (7)

Menu II. 300g   Šampiňónové rizoto posypané syrom (7)

 

UTOROK  19.01. 2021

 

0,33l Krúpová polievka s údeným mäsom (1)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 120g/200g    Segedínsky guľáš s domácim knedlíkom (1,3,7)

Menu II. 250g  Cestoviny s tvarohom a spraženým maslom, pažítka (1,3,7)

 

STREDA 20.01. 2021

 

0,33l Brokolicová krémová polievka s krutónmi (1,3,7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/100g   Hovädzo-bravčové ragú v zemiakovej placke, dusená ryža (1,3,7)

Menu II. 120g/200g   Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou, batátové hranolky (7)

 

ŠTVRTOK  21.01. 2021

 

0,33l Hrachová polievka s klobáskou (1)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 200g/200g    Kuracie stehno plnené žemľovou plnkou, rozmarínová ryža (1,3,7)
Menu II. 300g    Bryndzové zemiakové halušky s jarnou cibuľkou (1,3,7)

 

PIATOK  22.01. 2021

 

0,33l Zemiaková polievka s pórom (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g   Bravčový plátok s volským okom na zemiakoch s baby špenátom (3)

Menu II. 300g    Zapekané cestoviny s brokolicou, kukuricou, šampiňónmi a syrom (1,3,7)

 

Denné menu zostavil  kuchár  Michal Žofčák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.                                                                                                                                                      

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.