21. 09. – 25. 09. 2020

Cena dvojchodového menu: 4,60€

Ponuka šéfkuchára: 6,90€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

Ponuka týždňa :

Čerstvý šalát : 4,60€

Menu III.

300g              Zeleninový šalát s údeným lososom, francúzsky dressing, toast (1,3,4,7)

                                                                                    

Ponuka šéfkuchára: 6,90€

Menu IV.   

230g/120g    Pečené kačacie stehno na pomarančoch, červená kapusta, lokše (1,3,7)  

                         

PONDELOK  21. 09. 2020

 

0,33l                Šošovicová polievka, chlieb (1,3,7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/150g     Zapekaný kurací steak s brokolicou a syrom, dusená ryža (7)

Menu II.

300g                Rizoto s lesnými hubami, parmezán (1,7)

 

 

UTOROK  22. 09. 2020 

 

0,33l                Špenátová polievka  s vajíčkom (3,7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g     Pečené bravčové karé preliate šalviovou omáčkou a s prosciuttom, pečené zemiaky (1,7)

Menu II.

250g                Domáce lievance so šľahačkou a ovocím (1,3,7)

 

 

STREDA 23. 09. 2020

 

0,33l                Zemiaková krémová polievka so slaninkou (7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/150g     Bravčové dusené plece s baby mrkvou, tarhoňa (1,3,7)

Menu II.

150g/200g     Zeleninový karbonátok, varené zemiaky s maslom (1,3,7)

 

ŠTVRTOK  24. 09. 2020

 

0,33l                Kapustová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.         

120g/200g     Viedenský guláš, maslové halušky (1,3,7)

Menu II.

250g                Jablkovo škoricové pirohy s vanilkovou domácou šlahačkou (1,3,7)

 

PIATOK  25. 09. 2020

 

0,33l                Cuketová krémová polievka, krutónky (1,3,7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/150g     Restovaná bravčová pečeň, dusená ryža, kyslá uhorka (1)

Menu II.

120/200g        Vyprážaný syr s hranolkami, tatárska omáčka (1,3)

 

 

Denné menu zostavil  kuchár  Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.                                   

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.