Denné menu

                                       20.01. – 24.01.2020

                                         Cena dvojchodového menu: 4,20€

                                                 Ponuka šéfkuchára: 5,50€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Ponuka týždňa :

Čerstvý šalát : 4,20€

300g /50g  Avokádový šalát s kuracím mäsom a zapekaným toastom (1,3,10)

Ponuka šéfkuchára: 5,50€

250g/200g  Konfitované kačacie stehno pečené s figami na paštrnákovom pyré (7)

PONDELOK 20.01.2020

 0,33l Hrášková polievka s krupicovými haluškami (1,3,7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

 Menu I.

120g/200g Kuracie grilované prsia zapekané gorgonzolou s batátovými zemiakmi (7)

Menu II.

300g  Lasagne bolognese (1,3)

 UTOROK 21.01.2020

0,33l Pivová polievka s krutónmi (1,3,7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

250g/100g Bravčové ragú v zemiakovej placke so šalátom coleslaw (kapustový šalát s dresingom) (1,3,7)

Menu II.

300g  Tekvicové krémové rizoto s bryndzou a granátovým jablkom (7)

 STREDA 22.01.2020

0,33l Zeleninový boršč, chlieb (1,3,7)

0,33l   Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g Viedenský hovädzí guľáš s dusenou ryžou a cibuľkou (1)

Menu II.

300g Farfalle s údeným lososom a marinovanou rukolou s citrónom (1,3,4,7)

ŠTVRTOK  23.01.2020

0,33l Hŕstková polievka, chlieb (1,3)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

 Menu I.

120g/200g Bravčový steak s volským okom, pečenými zemiakmi a slivkovou omáčkou (3)

 Menu II.

250g  Čokoládové palacinky s mascarpone-višňovou plnkou a šľahačkou (1,3,7)

PIATOK 24.01.2020

 0,33l Polievka minestrone (7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

 Menu I.

180g/200g Kuracie stehná dolné, pečené na hruškách s provensálskou ryžou

 Menu II. 

150g/200g Gratinované šampiňóny so syrom a rozmarínovými zemiakmi (7)

                    

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.