
01.03. – 05.03. 2021
Cena dvojchodového menu: 4,60€
Balenie jedla a polievky: 0,00€
Výdaj zabaleného denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
Ponuka týždňa : 4,60€
Menu III.
300g/50g Zeleninový šalát s grilovaným enciánom a brusnicami, bagetka (1,3,7,10)
Menu IV.
120g/200g Vyprážaný bravčový rezeň plnený šampiňónmi a syrom, americké zemiaky a cesnakový dressing (1,3,7)
PONDELOK 01.03. 2021
0,33l Špenátová krémová polievka (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I.
120g/200g Bravčová roláda so syrom, olivami a slaninkou na bylinkovej omáčke, zemiaková kaša (7)
Menu II.
300g Krémové tekvicové rizoto s gorgonzolou (7)
UTOROK 02.03. 2021
0,33l Hlivová polievka so zeleninou (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I.
350g Kuracia živánska pochúťka s kyslou oblohou
Menu II.
300g Špagety Carbonara posypané parmezánom (1,3,7)
STREDA 03.03. 2021
0,33l Hrśtková polievka (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I.
120g/200g Hovädzie varené stehno v kôprovej omáčke s domácou parenou knedľou (1,3,7)
Menu II.
300g Domáce gnocchi s bazalkovou omáčkou a grilovaným lososom (1,3,4,7)
ŠTVRTOK 04.03. 2021
0,33l Polievka boršč, chlieb (1,3)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I.
200g/100g Pečené kačacie stehno na červenej kapuste, lokše 2 ks (1)
Menu II.
350g Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, jarnou cibuľkou a slaninou (1,3,7)
PIATOK 05.03. 2021
0,33l Brokolicovo-syrová polievka (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I.
120g/200g Marinované kuracie prsia na krémových šampiňónoch, dusená ryža (7)
Menu II.
250g Špenátové palacinky plnené syrokrémom, zeleninový šalát (1,3,7)
Denné menu zostavil kuchár Michal Žofčák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.
Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.