Denné menu

                                                                             

Cena dvojchodového menu: 4,20€

Ponuka šéfkuchára: 5,50€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Ponuka tyždňa:

Čerstvý šalát : 4,20€

300g Miešaný šalát s jogurtovým dresingom a kuracím mäsom obaleným v panko strúhanke, toast  (1,3,7)

Ponuka šéfkuchára :

150g/200g Steak z tuniaka obalený v sezame na krémovom špenáte s hokkaido kašou (4,7,11)

PONDELOK 11. 11. 2019 

0,33 l Karfiolová polievka s mrkvou a cestovinou (1,3,7)

0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)

1. 120g/200g Pomaly pečené bravčové karé, plnené sušenými slivkami na pečených zemiakoch

2. 250g Domáce lievance s čučoriedkovým džemom, šľahačkou a čerstvým ovocným šalátom (1,3,7)

UTOROK 12. 11. 2019

0,33 l Frankfurtská polievka (1,7)

0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)

1. 120g/200g Kuracia rolka so Schwarzwaldskou šunkou, nivou na zemiakovo-bazalkovej kaši (7)

2. 300g Špenátové lasagne (1,3,7)

STREDA 13. 11. 2019 

0,33 l Hrachová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)

0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)

1. 120g/150g Hovädzí guľáš s tyrolským knedlíkom a jarnou cibuľkou (1,3,7)

2. 150g /150g Zapekaná cuketa so zeleninou a cottage cheese, pečené bataty (3,7)

ŠTVRTOK 14. 11.2019

0,33 l Kelová polievka so zemiakmi (1)

0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)

1. 120g/200g Čiernohorský kurací rezeň s petržlenovými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)

2. 300g Zemiakovo-bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou (1,3,7)

PIATOK 15. 11. 2019 

0,33 l Pivová polievka s opekaným hráškom (1,7)

0,33 l Slepačí vývar (1,3,9)

1. 250g/50g Kuracie mäsové ragú v zemiakovej placke s ryžou (1,3,7)

2. 300g Tvarohová žemľovka s marhuľami (1,3,7)

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.