Denné menu

Cena: 4,20€

PONDELOK 18.2. 2019 
0,33l Kelová polievka  ( 1,7 )

0,33l Slepačí vývar ( 1,3,9 )

1. 300g Zemiaky na kyslo s pečenou sekanou a chlebom ( 1,3,7 )

2. 120g/150g Grilovaný hermelín s batatovými chipsami a brusnicovou omáčkou ( 7 )

3. 150g/200g Marinovaný kurací filet obalený v slaninke s restovaným špenátom a bryndzovým zemiakom ( 7 )  5,50€

 

UTOROK 19.2.2019

0,33l Hrachová polievka ( 1,7 )

0,33l Slepačí vývar ( 1,3,9 )

1. 120g/150g Kurací Gordon Blue na rozmarínových zemiakoch ( 1,3,7 )

2. 250g Domáce tvarohové šišky s ovocným chutney a čerstvými figami ( 1,3,7 )

3. 150g/200g Marinovaný kurací filet obalený v slaninke s restovaným špenátom a bryndzovým zemiakom ( 7 )  5,50€

 

STREDA 20.2.2019 
0,33l Karfiolová polievka s mrkvou a mrveničkou ( 1,7 )

0,33l Slepačí vývar ( 1,3,9 )

  1. 120g/150g Pečené bravčové karé s chrenovou omáčkou a parenou knedľou ( 1,3,7 )
  2. 300g Krémové šampiňónové rizoto s čerstvým špenátom a parmezánom ( 7 )
  3. 150g/200g Marinovaný kurací filet obalený v slaninke s restovaným špenátom a bryndzovým zemiakom ( 7 )  5,50€

 

ŠTVRTOK 21.2.2019

0,33l Mexická fazuľová polievka ( 1 )

0,33l Slepačí vývar ( 1,3,9 )

  1. 120g/150g Bravčovo-hovädzie kocky na červenom víne s baby mrkvou a tarhoňou ( 1 )
  2. 150g/150g Vyprážaný karfiol s varenými zamiakmi a domácou tatárskou omáčkou ( 1,3,7 )
  3. 150g/200g Marinovaný kurací filet obalený v slaninke s restovaným špenátom a bryndzovým zemiakom ( 7 )  5,50€

 

 

PIATOK 22.2.2019
0,33l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami ( 1,3,7 )

0,33l Slepačí vývar ( 1,3,9 )

1. 120g/150g Španielsky vtáčik s dusenou ryžou a kapustovým šalátom ( 1,3,7,10 )

2. 300g Domáca zeleninová štrúdľa so syrovou omáčku a šalátom z rukoly a cherry paradajkami ( 1,3,7 )

3. 150g/200g Marinovaný kurací filet obalený v slaninke s restovaným špenátom a bryndzovým zemiakom ( 7 )  5,50€

 

 

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sôjové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôob a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.