26.07. – 30.07. 2021

Cena dvojchodového menu: 4,80€

Ponuka šéfkuchára Menu IV. : 7,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 26.07. 2021

 

0,33l               Cuketová krémová polievka, krutóny

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/150g     Kurací steak na omáčke z prosciutta, dusená ryža (1,7)

Menu II.  130g/150g     Brokolicové fašírky na zemiakovej kaši (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s grilovaným kuracím mäsom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV.   600g             Pečené kurča  ½, šalát Coleslaw a cesnaková bagetka (1,3,7)

 

 

UTOROK 27.07. 2021

 

0,33l             Zeleninová polievka (7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/150g     Hovädzie varené s kôprovou omáčkou a domáca parená knedľa (1,3,7)

Menu II.  250g                Domáce zemiakové šúľance s orechovou posýpkou, ovocie (1,3,7,8)

Menu III. 300g               Listový šalát s grilovaným kuracím mäsom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV.   600g             Pečené kurča ½ , šalát Coleslaw a cesnaková bagetka (1,3,7)

 

 

STREDA 28.07. 2021

 

0,33l             Hlivová polievka (1,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g    Kurací steak na anglickej zelenine, ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)

Menu II.   300g              Rizoto s lesnými hubami (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s grilovaným kuracím mäsom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV.   600g             Pečené kurča  ½, šalát Coleslaw a cesnaková bagetka (1,3,7)

 

 

ŠTVRTOK 29.07. 2021

 

0,33l             Kapustnica, chlieb (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/150g    Bravčový perkelt s cestovinou (1,3,7)

Menu II.   120g/150g   Cuketa v pivnom cestičku so zemiakovou kašou, americký dresing (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s grilovaným kuracím mäsom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV.   600g             Pečené kurča  ½, šalát Coleslaw a cesnaková bagetka (1,3,7)

 

 

PIATOK 30.07. 2021

 

0,33l             Hovädzí vývar s pečeňovými knedličkami (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    130g/150g     Restovaná kuracia pečeň so zeleninou v zemiakovej lokši (1,3,7)

Menu II.  120g/200g     Vyprážaný syr s varenými zemiakmi, domáca tatárska omáčka (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s grilovaným kuracím mäsom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV.   600g             Pečené kurča  ½, šalát Coleslaw a cesnaková bagetka (1,3,7)

 

 

 

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár  Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.