
04.12. – 08.12.2023
Cena dvojchodového menu: 6,20€
Ponuka šéfkuchára Menu IV: 9,20€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
PONDELOK 04.12.2023
0,33l Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (1)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Kurací perkelt, halušky (1,3,7)
Menu II. 300g Granadiersky pochod, kyslá uhorka (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)
UTOROK 05.12.2023
0,33l Šošovicová polievka s údeným mäsom, chlieb (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/200g Bratislavské pliecko, cestovina (1,3,7)
Menu II. 170g/150g Buchta na pare s vanilkovým pudingom (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)
STREDA 06.12.2023
0,33l Cviklová krémová polievka, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 200g/200g Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša a broskyňový kompót (1,3,7)
Menu II. 250g Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, pažítkou a opraženou slaninkou (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)
ŠTVRTOK 07.12.2023
0,33l Fazuľková polievka na kyslo (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Bravčové soté na maďarský spôsob, dusená ryža (1)
Menu II. 250g Penne v paradajkovej omáčke s tuniakom a brokolicou (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)
PIATOK 08.12.2023
0,33l Zemiaková polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Pečená krkovička, červená kapusta a parená knedľa (1,3,7)
Menu II. 150g/200g Vyprážaná aljašská treska, cestovinový šalát (1,3,7)
Menu III. 350g Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)
Denné menu zostavil kuchár Vladimír Dzurňák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.