
23.05. – 27.05. 2022
Cena dvojchodového menu: 5,40€
Ponuka šéfkuchára Menu IV.: 8,30€
Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.
PONDELOK 23.05. 2022
0,33l Šošovicová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Grilovaný kurací steak, dusená ryža a zeleninová obloha (7)
Menu II. 250g Cestoviny s tuniakom v paradajkovej omáčke (1,3,4,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)
UTOROK 24.05. 2022
0,33l Zeleninová polievka (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Bravčové soté na maďarský spôsob v zemiakovej placke (1,3,7)
Menu II. 250g Balkánska fazuľa s pečenou klobásou a volským okom, chlieb (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)
STREDA 25.05. 2022
0,33l Cesnaková krémová polievka, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Kurací steak Caprese, ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)
Menu II. 250g Šalát z červenej šošovice s grilovaným tofu (7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)
ŠTVRTOK 26.05. 2022
0,33l Hovädzí vývar s domácimi pečeňovými haluškami (1,3,7,9)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 120g/150g Pečené bravčové plece na červenej kapuste, domáca parená knedľa (1,3,7)
Menu II. 250g Domáce šišky s džemom a šľahačkou (1,3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)
PIATOK 27.05. 2022
0,33l Pivová polievka (7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)
Menu I. 150g/200g Holandský bravčový mletý rezeň na zemiakovej kaši, uhorkový šalát (3,7)
Menu II. 250g Zapekaný karfiol so syrom a zemiakmi (3,7)
Menu III. 300g Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)
Menu IV. 150g/200g Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)
Denné menu zostavil kuchár Emil Majko.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Zoznam alergénov:
1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.