27.09. – 01.10. 2021

Cena dvojchodového menu: 4,80€

Ponuka šéfkuchára Menu IV. : 7,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

 

PONDELOK 27.09. 2021

 

0,33l              Zeleninová polievka (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/150g     Gril. kuracie prsia s omáčkou z gorgonzoly, ½ dusená ryža, ½ cibuľovo-zemiakové rosti (7)

Menu II.  300g              Tekvicový prívarok s pečenou klobásou a volským okom, chlieb (1,3,7)

Menu III. 300g              Zel. šalát (uhorka, paradajka, paprika), kuracie nugetky v byl. strúhanke, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g    Grilovaný tuniak v sezame s citrónovou omáčkou, grilovaná zelenina (4,7)

                                        

 

UTOROK 28.09. 2021

 

0,33l            Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša a kyslá uhorka (1,3,7)

Menu II.  300g               Bryndzové halušky s pažítkou a opraženou slaninkou (1,3,7)

Menu III. 300g              Zel. šalát (uhorka, paradajka, paprika), kuracie nugetky v byl. strúhanke, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g  Grilovaný tuniak v sezame s citrónovou omáčkou, grilovaná zelenina (4,7)

 

 

STREDA 29.09. 2021

 

0,33l            Hŕstková polievka s údeným mäsom, chlieb (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g    Bravčové stehno na námornícky spôsob, tarhoňa (1,3,7)

Menu II.   250g              Zapekané palacinky s mascarpone, domácou šľahačkou a ovocím (1,3,7)

Menu III. 300g              Zel. šalát (uhorka, paradajka, paprika), kuracie nugetky v byl. strúhanke, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g  Grilovaný tuniak v sezame s citrónovou omáčkou, grilovaná zelenina (4,7)

 

 

ŠTVRTOK 30.09. 2021

 

0,33l            Frankfurtská polievka s párkom (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    130g/200g   Čevabčiči, varené zemiaky s maslom, horčica a cibuľa (1,3,7)

Menu II.  300g              Cviklové rizoto s kozím syrom, rukola (7)

Menu III. 300g              Zel. šalát (uhorka, paradajka, paprika), kuracie nugetky v byl. strúhanke, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g  Grilovaný tuniak v sezame s citrónovou omáčkou, grilovaná zelenina (4,7) 

 

 

PIATOK 01.10. 2021

 

0,33l            Zemiaková polievka so zeleninou a hubami (7,9)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/160g    Maďarský guľáš, domáca parená knedľa (1,3,7)

Menu II.  150g/200g    Cuketovo-mozzarelový špíz, hranolky a americký dressing (1,3,7)

Menu III. 300g              Zel. šalát (uhorka, paradajka, paprika), kuracie nugetky v byl. strúhanke, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g   Grilovaný tuniak v sezame s citrónovou omáčkou, grilovaná zelenina (4,7)

 

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár  Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.