30.11. – 04.12. 2020

Cena dvojchodového menu: 4,60€

Balenie jedla a polievky: 0,00€

Výdaj zabaleného denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

Ponuka týždňa : 4,60€

Menu III.

300g                     Lososové nugetky na zeleninovom šaláte, bagetka (1,3,4,7)

Menu IV.

120g/200g          Vyprážaný  bačovský rezeň, zemiaková kaša, kapustovo-mrkvový šalát (1,3,7)

                                                                                 

                         

PONDELOK  30.11. 2020

 

0,33l            Mrkvová polievka so zázvorom (1,7)

0,33l            Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g  Kurací stroganov, maslové halušky (1,3,7)

Menu II.

300g            Penne Bolognese (1,3,7)

 

UTOROK  01.12. 2020

 0,33l              Fazuľová polievka s údeným mäsom, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/150g    Pečené bravčové pliecko s červenou  kapustou, domáce zemiakové knedle (1,3,7)

Menu II.

300g               Zeleninové rizoto so strúhaným syrom, kyslá uhorka (7)

 

STREDA 02.12. 2020

 

0,33l                Zemiaková krémová polievka (7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/150g     Kuracie soté so zeleninou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (7)

Menu II.

250g               Rezance s makom posypané práškovým cukrom, preliate maslom (1,3,7)

 

ŠTVRTOK  03.12. 2020

 

0,33l                Francúzska polievka (1,3,7)

0,33l                Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.         

120g/150g     Bravčové námornícke mäso (kyslá uhorka, vajíčko), karlovarský knedlík (1,3,7)

Menu II.

150g/200g      Vyprážaný  cuketovo-syrový špíz s pečenými zemiakmi, cesnakový dresing (1,3,7)

 

PIATOK  04.12. 2020

 

0,33l               Držková polievka, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g    Hovädzí plátok na hubách, tarhoňa (1,3,7)

Menu II.

150g/150g     Kuracie pečienky so zeleninou v zemiakovej placke (1,3,7)

 

Denné menu zostavil  kuchár  Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.                                                                                                                                                      

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.