04.12. – 08.12.2023

Cena dvojchodového menu: 6,20€

Ponuka šéfkuchára Menu IV: 9,20€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 04.12.2023

 

0,33l              Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (1)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kurací perkelt, halušky (1,3,7)

Menu II. 300g              Granadiersky pochod, kyslá uhorka (1,3,7)

Menu III. 350g            Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)

 

 

UTOROK 05.12.2023

 

0,33l               Šošovicová polievka s údeným mäsom, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Bratislavské pliecko, cestovina (1,3,7)

Menu II. 170g/150g     Buchta na pare s vanilkovým pudingom (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)

 

 

STREDA 06.12.2023

 

0,33l              Cviklová krémová polievka, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  200g/200g   Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša a broskyňový kompót (1,3,7)

Menu II. 250g              Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, pažítkou a opraženou slaninkou (1,3,7)

Menu III. 350g            Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)

 

ŠTVRTOK 07.12.2023

 

0,33l              Fazuľková polievka na kyslo (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g     Bravčové soté na maďarský spôsob, dusená ryža (1)

Menu II. 250g               Penne v paradajkovej omáčke s tuniakom a brokolicou (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)

 

 

PIATOK 08.12.2023

 

0,33l              Zemiaková polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g    Pečená krkovička, červená kapusta a parená knedľa (1,3,7)

Menu II. 150g/200g    Vyprážaná aljašská treska, cestovinový šalát (1,3,7)

Menu III. 350g              Zeleninový šalát s chicken popcorn, jogurtový dressing a toast (1,3,7)

   

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Vladimír Dzurňák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov: 1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.