08.08. – 12.08.2022

Cena dvojchodového menu: 5,40€

Ponuka šéfkuchára  Menu IV.: 8,30€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 08.08.2022

 

0,33l               Hrášková krémová polievka s mätou, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g    Kuracie prsia zapekané s brokolicou a syrom, ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)

Menu II.  250g               Špagety Carbonara posypané parmezánom (1,3,7)

Menu III. 300g               Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Morčací steak s figovou omáčkou, gratinované zemiaky (3,7)

 

UTOROK 09.08.2022

 

0,33l               Šošovicová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Pečená krkovička v B.B.Q. omáčke, domáce americké zemiaky, kyslá obloha (7)

Menu II.  150g/200g    Aljašská treska na krémovom špenáte, varené zemiaky (4,7)

Menu III. 300g               Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Morčací steak s figovou omáčkou, gratinované zemiaky (3,7)

 

STREDA 10.08. 2022

 

0,33l               Šampiňónová krémová polievka (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Holandský rezeň so syrom, zemiaková kaša, mrkvový šalát s ananásom (1,7)

Menu II. 250g               Ovocné knedlíky s opraženou strúhankou, preliate maslom, karamelová omáčka (1,3,7)

Menu III. 300g               Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Morčací steak s figovou omáčkou, gratinované zemiaky (3,7)

 

ŠTVRTOK 11.08.2022

 

0,33l               Polievka boršč s mäsom, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Bravčové stehno na znojemský spôsob, tarhoňa (1,3,7)

Menu II. 250g               Francúzske zemiaky, čalamáda (3,7)

Menu III. 300g               Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Morčací steak s figovou omáčkou, gratinované zemiaky (3,7)

 

PIATOK 12.08.2022

 

0,33l               Polievka z maslovej tekvice, tortilla chips (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Spišská pochúťka z kuracieho mäsa (šampiňóny, klobása, slanina, paprika), ½ dusená ryža, zemiakové placky 2 ks (1,3,7)

Menu II. 120g/200g    Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7)

Menu III. 300g               Letný zeleninový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnaková bagetka (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Morčací steak s figovou omáčkou, gratinované zemiaky (3,7)

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

 

 

Zoznam alergénov:

1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.