28.11. – 02.12.2022

Cena dvojchodového menu: 5,90€

Ponuka šéfkuchára Menu IV.: 8,90€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 28.11.2022

 

0,33l               Bryndzová polievka so slaninkou (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Bravčový steak so šípkovou omáčkou, pečené zemiaky (7)

Menu II. 100g/200g    Grilovaný tofu syr na ratatouille zelenine, bylinková bagetka (1,3,7)

Menu III. 300g               Šalát Capresse s bazalkovým pestom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Teľacie ragú s chorizo klobásou, karlovarská knedľa (1,3,7)

 

UTOROK 29.11.2022

 

0,33l               Kelová polievka so zemiakmi (1,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kuracie prsia v bylinkovom cestíčku, zemiaková kaša a mrkvový šalát (1,3,7)

Menu II. 300g               Penne puttanesca (paprika, chilli, olivy, ančovičky, paradajková omáčka (1,3,4,7)

Menu III. 300g               Šalát Capresse s bazalkovým pestom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Teľacie ragú s chorizo klobásou, karlovarská knedľa (1,3,7)

 

STREDA 30.11. 2022

 

0,33l               Tekvicovo-karfiolová polievka, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g    Mexický guláš, hrášková ryža (1,7)

Menu II. 250g               Palacinky s čokoládou a orieškami, šľahačka (1,3,7,8)

Menu III. 300g               Šalát Capresse s bazalkovým pestom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Teľacie ragú s chorizo klobásou, karlovarská knedľa (1,3,7)

 

ŠTVRTOK 01.12.2022

 

0,33l               Fazuľová polievka na kyslo, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/200g    Kurací gyros, ½ hranolky, ½ zeleninový šalát, americký dressing (7)

Menu II. 150g/200g    Cuketovo-mozzarelový špíz, varené zemiaky a cesnakový dip (1,3,7)

Menu III. 300g               Šalát Capresse s bazalkovým pestom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Teľacie ragú s chorizo klobásou, karlovarská knedľa (1,3,7)

 

PIATOK 02.12.2022

 

0,33l               Držková polievka, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  150g/200g    Domáca zabíjačka (pečená krkovička, jaternica, klobása), zemiaková kaša a kyslá kapusta (1,3,7)

Menu II. 300g               Cviklové rizoto s kozím syrom a rukolou, parmezán (7)

Menu III. 300g               Šalát Capresse s bazalkovým pestom, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 200g/200g    Teľacie ragú s chorizo klobásou, karlovarská knedľa (1,3,7)

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

 

 

 

Zoznam alergénov:

1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.