23.05. – 27.05. 2022

Cena dvojchodového menu: 5,40€

Ponuka šéfkuchára  Menu IV.: 8,30€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

PONDELOK 23.05. 2022

 

0,33l               Šošovicová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g     Grilovaný kurací steak, dusená ryža a zeleninová obloha (7)

Menu II.  250g              Cestoviny s tuniakom v paradajkovej omáčke (1,3,4,7)

Menu III. 300g             Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g    Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)

 

UTOROK 24.05. 2022

 

0,33l              Zeleninová polievka (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g     Bravčové soté na maďarský spôsob v zemiakovej placke (1,3,7)

Menu II. 250g              Balkánska fazuľa s pečenou klobásou a volským okom, chlieb (1,3,7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g    Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)

 

STREDA 25.05. 2022

 

0,33l              Cesnaková krémová polievka, krutóny (1,3,7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g     Kurací steak Caprese, ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)

Menu II. 250g               Šalát z červenej šošovice s grilovaným tofu (7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g    Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)

 

ŠTVRTOK 26.05. 2022

 

0,33l              Hovädzí vývar s domácimi pečeňovými haluškami (1,3,7,9)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  120g/150g    Pečené bravčové plece na červenej kapuste, domáca parená knedľa (1,3,7)

Menu II. 250g              Domáce šišky s džemom a šľahačkou (1,3,7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g    Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)

 

PIATOK 27.05. 2022

 

0,33l              Pivová polievka (7)

0,33l               Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  150g/200g    Holandský bravčový mletý rezeň na zemiakovej kaši, uhorkový šalát (3,7)

Menu II. 250g              Zapekaný karfiol so syrom a zemiakmi (3,7)

Menu III. 300g            Zeleninový šalát s grilovaným syrom Halloumi, toast (1,3,7)

Menu IV. 150g/200g  Grilovaná bravčová panenka, gratinované zemiaky, holandská omáčka a brokolica na masle (3,7)

 

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

Zoznam alergénov:

1. 0bilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m1/1,13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich.