10.05. – 14.05. 2021

Cena dvojchodového menu: 4,60€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

Ponuka týždňa : 4,60€

Menu III.

350g                    Cézar šalát s kuracím mäsom, krutónmi a parmezánom, bagetka (1,3,4,6,7) 

Menu IV.

120g/200g          Bačovský rezeň (klobása,  niva syr, feferóny), šťúchané zemiaky a majonézový dip (1,3,7)

 

PONDELOK  10.05. 2021

0,33l  Cesnaková vývarová polievka so syrom a krutónmi (1,3,7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 

120g/200g    Kuracie soté na šampiňónoch a bielom víne, ½ ryža , ½ hranolky (7)

Menu II.

250g               Domáce šúľance s opraženou strúhankou a ovocím (1,3)

 

UTOROK  11.05. 2021

0,33l  Pivová polievka s opekaným hráškom (1,3,7)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 

120g/200g     Bravčový paprikáš s kolienkami (1,3,7)

Menu II.

250g/100g     Tortilla plnená údeným lososom, hranolky (1,3,4,7)

 

STREDA 12.05. 2021

0,33l  Krúpová polievka s údeným mäsom (1)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 

120g/200g      Hovädzí stroganov so šampiňónmi, halušky (1,3,7)

Menu II.

300g                 Špagety Carbonara (1,3,7)

 

ŠTVRTOK  13.05. 2021

0,33l Frankfurtská polievka (7)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g        Morčací steak so zelenou špargľou, gratinované zemiaky (3,7)
Menu II.

300g                   Krémové hubové rizoto s parmezánom (7)

 

PIATOK  14.05. 2021

0,33l Pórová krémová polievka (7)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.  

120g/200g      Španielský vtáčik s dusenou ryžou (3,10)

Menu II.

150g/300g       Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát s majonézou (1,3,4,7,10)

 

 

Denné menu zostavil  kuchár Michal Žofčák.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.                                                                                                                                                      

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.