06. 07. – 10. 07. 2020
                                                                                                                     Cena dvojchodového menu: 4,60€

                                                                                                                             Ponuka šéfkuchára: 6,90€

                                                                                               Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

PONDELOK 06. 07. 2020

0,33l Hrachová polievka, chlieb (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.
300g Bravčové ragú v zemiakovej placke posypané syrom (1,3,7)

Menu II.
250g Zapekaný zemiak s mozzarelou na marinovanej rukole preliate pestom z bazalky (7,8)

Menu III.

300g/50g  Zeleninový šalát s lososovými nugetkami a jogurtovo – limetkovým dressingom, toast (3,1,7)

Menu IV.
150/200g Kačacie prsia na paštrnakovom pyré s grilovanou zeleninou (cuketa, cherry, fenikel) (7)

 

UTOROK 07. 07. 2020

0,33l Kulajda polievka (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.
200g/200g Kuracie vyprážané stehno s provensalským korením a karfiolovým pyré (1,3,7)

Menu II.
250g Palacinky s malinovou omáčkou a ovocím (1,3,7)

Menu III.

300g/50g  Zeleninový šalát s lososovými nugetkami a jogurtovo – limetkovým dressingom, toast (3,1,7)

Menu IV.

150/200g Kačacie prsia na paštrnakovom pyré s grilovanou zeleninou (cuketa, cherry, fenikel) (7)

 

STREDA 08. 07. 2020

0,33l Krémová polievka zo zelenej špargle, krutóny (1,3,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.
120g/150g Hovädzie zadné varené v kôprovej omáčke s domácim knedlíkom (1,7,3)

Menu II.
120g/150g Grilovaný hermelín s brusnicami, pečený zemiak (7)

Menu III.
300g/50g Zeleninový šalát s lososovými nugetkami a jogurtovo – limetkovým dressingom, toast (3,1,7)

Menu IV.
150g/200g Kačacie prsia na paštrnakovom pyré s grilovanou zeleninou (cuketa, cherry, fenikel) (7)

 

ŠTVRTOK 09.07. 2020

0,33l Šošovicová polievka s klobásou, chlieb (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.
120g/200g Morčací steak s gratinovanými zemiakmi a omáčkou zo zeleného korenia (3,7)

Menu II.
150g /200g Brokolicovo-karfiolové fašírky na zemiakovej kaši s bazalkou (1,3,7)

Menu III.
300g/50g Zeleninový šalát s lososovými nugetkami a jogurtovo – limetkovým dressingom, toast (3,1,7)

Menu IV.

150g/200g Kačacie prsia na paštrnakovom pyré s grilovanou zeleninou (cuketa, cherry, fenikel) (7)

 

PIATOK 10. 07. 2020

0,33l Mačanka, chlieb (1,7)
0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.
120g/200g Kurací plátok (prsia) na zelených fazuľkách so slaninou

Menu II.
300g Krémové rizoto s prosciuttom, sušenými paradajkami a olivami (7)

Menu III.
300g/50g Zeleninový šalát s lososovými nugetkami a jogurtovo – limetkovým dressingom, toast (3,1,7)

Menu IV.

150g/200g Kačacie prsia na paštrnakovom pyré s grilovanou zeleninou (cuketa, cherry, fenikel) (7)

 

 

Denné menu zostavil kuchár Michal Žofčák.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

 

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.