Denné menu

                                       17.02. – 21.02.2020

                                         Cena dvojchodového menu: 4,20€

                                                 Ponuka šéfkuchára: 5,50€

Denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

Ponuka týždňa :

Čerstvý šalát : 4,20€

Menu III.

300g/50g   Cviklové Carpaccio s kozím syrom a rukolou, maslový toast (1,3)

Ponuka šéfkuchára: 5,50€

Menu IV.

150g/200g  Grilovaný tuniak na krémovom špenáte a brokolicovo-mrkvovom pyré (4,7)

PONDELOK 17.02.2020

 0,33l Krúpová polievka so zeleninou a klobásou, chlieb (1,3)

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

 Menu I.

120g/200g Kurací filet zapekaný s hermelínom a opekanými zemiakmi (7)

Menu II.

250g/100g Šošovicový prívarok s volským okom a chlebom (1,3)

UTOROK 18.02.2020

0,33l  Zemiaková polievka na kyslo

0,33l  Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g  Bravčová roláda so sušenými paradajkami, syrom a olivami, batatové pyré (7)

Menu II.

250g  Domáci langoš posypaný syrom, tatárska omáčka/kečup (1,3,7)

 STREDA 19.02.2020

0,33l Polievka boršč, chlieb (7)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.

120g/200g  Kurací Gordon blue s maslovými zemiakmi (1,3,7)

Menu II.

300g  Špargľové rizoto posypané parmezánom (7)

ŠTVRTOK  20.02.2020

0,33l Krémová šampiňónová polievka s haluškami (1,3,7)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

 Menu I.

120g/150g Hovadzie varené stehno s kôprovou omáčkou a knedlíkom  (1,3,7)

 Menu II.

300g  Cestoviny v syrovej omáčke s hráškom a kukuricou (1,3,7)

 PIATOK  21.02.2020

0,33l Karfiolová polievka s mrkvou (7)

0,33l Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I. 180g/200g  Pečené kuracie stehno plnené žemľovou plnkou s dusenou ryžou a zelerovo-ananásovým šalátom (1,3)

Menu II. 150g/200g  Vyprážaná baby mozzarella s bylinkami na grilovanej zelenine (1,3,7)

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.