29.11. – 03.12. 2021

Cena dvojchodového menu: 4,80€

Balenie jedla a polievky: 0,50€

Výdaj zabaleného denné menu podávame v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod.

 

 

 

PONDELOK 29.11. 2021

 

 

0,33l             Zelerová polievka s jablkami, krutóny (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Kuracie prsia s cibuľou a nivou, ½ dusená ryža, ½ hranolky (7)

Menu II.  300g               Ryžové rezance so zeleninou na ázijský spôsob (4,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s vyprážanou mozzarelou, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 120g/200g     Vyprážané kuracie stehno na zemiakovej kaši, kyslá uhorka (1,3,7)

 

 

UTOROK 30.11. 2021

 

0,33l             Ostrokyslá polievka (7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Pečené bravčové plece, dusená kyslá kapusta a domáca parená knedľa (1,3,7)

Menu II.  250g               Zeleninová štrúdľa preliata syrovou omáčkou (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s vyprážanou mozzarelou, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 120g/200g     Vyprážané kuracie stehno na zemiakovej kaši, kyslá uhorka (1,3,7)

 

 

STREDA 01.12. 2021

 

0,33l             Paradajková polievka s parmezánom (7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.   120g/200g     Španielsky bravčový vtáčik, ½ dusená ryža, ½ hranolky (1,3,7)

Menu II.  300g               Cestoviny s lososom, cuketou a baby špenátom (1,3,4,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s vyprážanou mozzarelou, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 120g/200g     Vyprážané kuracie stehno na zemiakovej kaši, kyslá uhorka (1,3,7)

 

 

ŠTVRTOK 02.12. 2021

 

0,33l             Fazuľová polievka s klobásou, chlieb (1,3,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    120g/200g    Hovädzie kocky na červenom víne s baby mrkvou, tarhoňa (1,3,7)

Menu II.  300 g              Žemľovka s ovocím (1,3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s vyprážanou mozzarelou, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 120g/200g     Vyprážané kuracie stehno na zemiakovej kaši, kyslá uhorka (1,3,7)

 

 

PIATOK 03.12. 2021

 

0,33l             Pórová polievka (1,7)

0,33l             Slepačí vývar (1,3,9)

Menu I.    180g/150g    Pečené kuracie stehno, dusená ryža a miešaný kompót (1,7)

Menu II.  300g               Gratinované zemiaky so špenátom a batatmi, bryndzová omáčka (3,7)

Menu III. 300g               Listový šalát s vyprážanou mozzarelou, maslový toast (1,3,7)

Menu IV. 120g/200g     Vyprážané kuracie stehno na zemiakovej kaši, kyslá uhorka (1,3,7)

 

 

Denné menu zostavil  kuchár  Emil Majko.

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Zoznam alergénov k dispozícii na vyžiadanie u obsluhy.

 

 

 

Zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10ml/l. 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.